Välkommen till Dansstudion i Karlstad! 

Kursstart vårterminen 2021 7 februari

Här på Dansstudion finns något för alla, vi har dans från det år man fyller 4 år upp till vuxna. Vi har kurser för nybörjare, fortsättningselever och mer avancerade elever. I år fyller vi 25 år, så i ett kvarts sekel har vi erbjudit dans i Karlstad med omnejd.

Nu ligger våra sommarkurser ute, vecka 24 och 25 har vi flera roliga dans-stilar för olika åldrar. 


Hösten 2021 startar 29 augusti och höstens kurser läggs ut vecka 26. Välkomna då!


Vi har även Karlstad poledancing i våra lokaler, se kursutbud under fliken kursanmälan. Vi tar även emot möhippor och andra gruppbokningar. 

sommarkurser 2021

Nu kan man gå in och anmäla till våra sommarkurser v 24 och 25. Varmt välkomna!   Broschyr sommarkurser 21  Schema sommarkurser

corona

5 maj. Hej! From nu måste alla från 13 år och uppåt ha munskydd när man kommer in på Dansstudion, gäller både elever och föräldrar. Tillsammans håller vi i och håller ut de sista veckorna!

Pole-dance våren 2021 karlstadpoledancing

Nu kan elever anmäla sig till våra kurser i poledance under fliken kursanmälan.  Se under fliken kursanmälan, poledance. Välkomna!

våravslutning 5 juni i Mariebergsskogen

Hej! Eftersom restriktionerna ändras 1 juni, kommer vi ha en mindre variant av våravslutning på utomhus-scenen i Mariebergsskogen, tre föreställningar. varje elev som medverkar får sälja 2 biljetter. Det är många platser så vi kan hålla bra avstånd till varandra. Här är ett schema över grupperna som medverkar samt reptider och föreställningstider. Avslutning  (Avslutningen kan bara ske om restriktionerna ändras såklart). 

Drop-in Zumba 

Hej alla glada Zumba-dansare! Under vecka 24, 14-16 juni kl 18.30-19.30, har vi tre dagar Zumba på raken innan vi tar sommarlov. Anmälan krävs till info@dansstudion.nu. Man kan välja att ta ett eller flera pass. Välkomna!


danskollo för barn och ungdomar med funktionsvariationer

Hej! vecka 24 14-18 juni anordnar Karlstad dansförening i samarbete med Karlstad kommun ett danskollo för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Det är kostnadsfritt och kommer vara på Holken i Mariebergsskogen. Se mer info här: Kollo

dans i väse våren 2021

Under våren 2021 kommer vi hyra in oss i Väse sporthall och ha barndans och dansmix med Linnea. För mer info se under fliken kursanmälan

NYHETER VÅREN 2021

vår kommer vi starta en poledancekurs för killar, och vi fortsätter såklart med poledance för barn 10-13 år, kids pole. Två andra nyheter är balett för barn födda 10-12 och kortkurser i breaking, som nu har blivit en OS-gren.  För anmälan till prova-på eller intresseanmälan maila info@dansstudion.nu


2020 är Karlstad Poledancing i våra lokaler söndag och måndag. Vi tar även emot gruppbokningar, tex möhippor. 
Anmälan: info@dansstudion.nu


Voice Company hyr in sig under 2019 och har sånglektioner. 
Info på: 
www.voicecompany.se

Dansstudion och GDPR den nya dataskyddsförordningen 


Dansstudions swish-nummer: 123 616 13 35