Ida Kullgren

Hej!

Extra info inför de sista lektionerna för terminen!

Idag den 17/11 är jag sjuk och ni kommer istället ha vikarie på poledancelektionen. Nästa vecka är det Stretch/styrka på fredagen den 22/11 och så ses vi igen den 1/12 för sista poledancetillfället för terminen. Det blir ingen samordnad avslutning med uppvisning så sista danstillfället dansar vi koreografi för allt vad vi är värda! Veckan efter det är det stretch/styrka igen som får avsluta terminen.


Här kommer lite information inför min nybörjarkurser i poledance, höstterminen 2019. 


Mina klasser

- Poledance Nybörjare 30+, söndagar kl. 16-17

- Poledance Nybörjare fr. 15 år, söndagar kl. 18-19


Att tänka på

När man dansar poledance som nybörjare finns det några saker att tänka på! Man bör inte smörja in sig på kropp och händer med feta krämer dagen innan eller samma dag som man har poledancelektion, då det påverkar greppet på ett dåligt sätt. Skulle du ändå råkat smörja in dig kan du tvätta händerna med diskmedel innan lektionen (finns i danssalen). Som nybörjare behöver du inte ha shorts eller hotpants på lektionerna om du inte vill. Det fungerar lika bra och ibland bättre med vanliga tights och valfri överdel. Senare under kursen kommer vi att prova att klättra och sitta på stången och då är shorts att föredra. Jag kommer att säga till om detta lektionstillfället innan.

Under lektionen tar man av sig alla ringar, armband och klockor man eventuellt har på sig. Detta för att inte skada eller repa varken smyckena eller stängerna. 


"House rules"

Poledancesalen är en stödjande zoon för alla! Här peppar alla varandra till att klara mer än man själv tror och alla som klarar ett trick eller snurr för första gången förtjänar en applåd! Vi tävlar bara mot oss själva och det finns inget som heter "jag kan inte" eller "det går inte" utan bara "jag kan"/"det går" eller "jag kan inte än"/"det går inte än". 


Kursupplägg

Kursen består av 9 tillfällen poledance och 4 tillfällen styrka/stretch. Det är viktigt att hålla reda på vilka veckor ni har styrka/stretch då det inte är någon poleundervisning samma vecka (dock kör vi Open Pole på lördagar som vanligt, se mer info om Open Pole nedan).


Styrka stretch kommer att ersätta poledanceklasserna och hållas på fredagar 18:10-19:10 vecka 41, 45, 47 och 49. Datum för styrka/stretch är alltså 11/10, 8/11, 22/11, 6/12.


Det innebär att det inte är någon undervisning i pole för min söndagsgrupp den 13/10, 10/11, 24/11, 8/12


Information om Open Pole

Open pole äger rum varje lördag mellan klockan 11-13 (förutom den 24/10 då tiden är 12-14, pga. gruppbokning). Open Pole innebär en möjlighet till egen träning, men med en instruktör närvarande. Dessa tillfällen kör vi också de veckor det är styrka/stretch. Open Pole kostar 120:- per tillfälle som betalas på plats, enklast med swish. 


Frågor och funderingar

Vill du av ena eller andra anledningen komma i kontakt med mig är det bara att mejla mig på adressen: ida.kullgren0816@gmail.com eller DM:a (och följ gärna) mig på mitt instagramkonto @idakullgren


Övrigt

Under denna flik kommer jag att lägg ut information ni elever efterfrågar och meddela eventuella ändringar i schema eller liknande. Så ta för vana att kolla denna sida inför varje lektion.