Tone Jansson

Hejsan. Denna termin undervisar jag i showjazz nyb/fortsättning 1 10-13 år och dansmix nyb. 7-9 år. Behöver man kontakta mig, angående sjukdom eller liknande gör man det på 0738040014, skriv då gärna in vilken elev och grupp det gäller. Dansmix 7-9 år: 


INGEN UPPVISNING PG AV CORONA


Vi kommer att träffas på fredagar 16.40 i Leander salen. Lektionen är 50 minuter och slutar därmed 17.30. Terminen startar egentligen den 4:e september för oss, men på grund utav att jag ska på begravning då så kommer vi köra igång den 11/9 istället. Detta första tillfälle kommer läggas in senare under terminen. 


Det första tillfället kommer att läggas in lördagen den 3:e oktober kl.10.00. v.40 alltså dans både fredag och lördag. 


Om det blir en uppvisning, detta beror på hur allt utvecklas mommer den ske söndagen den 6:e december på Hammarö arena. ed Corona, så k


Innan klass vill jag att alla elever ska ha tvättat händerna, och vid minsta symptom på Corona ska man självklart stanna hemma. 

Jag ser fram emot terminen och att möta alla nya elever. Showjazz 10-13 år 


INGEN UPPVISNING PG AV CORONA


Vi kommer att träffas på fredagar 17.40 i Leander salen. Lektionen är 1 timme och slutar därmed 18.40. Terminen startar egentligen den 4:e september för oss, men på grund utav att jag ska på begravning då så kommer vi köra igång den 11/9 istället. Detta första tillfälle kommer läggas in senare under terminen. 


Det första tillfället kommer att läggas in lördagen den 3:e oktober klo.14.00. v.40 alltså dans både fredag och lördag. 


Hur denna grupp ska göra med uppvisning kommer jag diskutera med eleverna under terminens gång. Men blir det uppvisning så kommer den ske söndagen den 6:e december på Hammarö arena. Detta är även osäkert på grund utav Corona. 


Innan klass vill jag att alla elever ska ha tvättat händerna, och vid minsta symptom på Corona ska man självklart stanna hemma. 

Jag ser fram emot terminen med både nya och gamla elever. 


Länk till fb grupp